torsdag 29 maj 2008

Kaxe och Aiken

Rensade mailen i går. Hittade ett mail från Magnus Kaxe, fd Andersson, som flyttade från Lkpg 1995. Som ena halvan av Agents of Sweden har låtskrivaren Kaxe haft loads av låtar på listorna. På amerikanska Idol-snubbenn Clay Aikens senaste alster ligger han, Martin Hansen och Frederick Norén bakom låten "Falling". Aikens platta låg fyra på Billboard förra veckan. Nu ligger den på plats 18, tror jag. Lite stort.
/M

3 kommentarer:

Unknown sa...

Oj vad kul! Jag minns honom från början av 90-talet när han var med i Musikskolan. Han vann en rikstäckande låttävling där han representerade skolan. Fantastiskt att det gått så bra för honom. Är inte detta ett bra repotageämne för er egentligen?

Corren Nöje sa...

Jaså, Magnus var en hitmaker redan då. Kul. Billboard är ju trots allt Billboard även 2008 och det är nog inte många Linköpingsbor som haft sina fingrar med på den listan. Eller?

Unknown sa...

Det har jag mycket svårt att tro. Det är väl typ bara Gunnar Hoffsten som gjorde nån dänga till Paul Anka nån gång tror jag. Surfade lite på Magnus och hitta en del rolig information, han har tydligen arbetat med flera svenska artister med, Lena Philipsson, Cajsa-Stina Åkerström m.fl. Imponerande. Undras om han har några band kvar till Lnkpg?