fredag 30 maj 2008

Danny har koll på burret

En annan rolig grej i dagens fredag är när Marcus ber E.M.D.-Danny att välja mellan Caracola och Triad, och han väljer förstnämnda trio med motiveringen "Triad är verkligen inte bra. Jag har kollat lite på Youtube och undrar fortfarande vem den där tredje killen med burret är."
Fantastiskt att han har kollat in Triad på Youtube. Varför har han det? Betade han av historiken och konkurrensen innan han själv bildade sin supertrio?
Killen med burret är rimligen Janne Bark, Lundells gamla polare. Det är han som ser ut som att han är fruktansvärt sugen på en toalett i videon. En fruktansvärt opåkostad sådan, dessutom. Video, alltså.
/E

2 kommentarer:

Linisen sa...

Det är också ganska roligt att EMD låtsas sjunga "Jennie, let me love you", när de i själva verket utbrister i en egohyllning: "Danny, let me love you". Lyssna så får ni höra.

Corren Nöje sa...

Spelade de in låten först, och kom sen på att det där håller ju inte och sen ändrade de bara titeln? Om Matte och Snygg-Erik sjöng den till Danny skulle det vara asbra. Det konstiga blir ju att Danny ska vara med själv och sjunga. Annars tycker jag att det känns väldigt 90-tal att killar ska sjunga tjejnamn. Har vi inte vuxit ifrån den där gamla heteronormen än?