onsdag 4 juni 2008

Surfande Owl och lite annat

Ibland är det fan en pina att vara nöjesmurvel. Som att intervjua Magnus Uggla till exempel. Vi gjorde en telefonare i går. Jag har förstått att herr Owl hatar att göra meningslösa intervjuer - men ändå hade jag hoppats att mina glättiga frågor skulle få lite gensvar. Knappast. Från den sekund han ringde upp till det att han "var tvungen att dra" sa han knappt tre ord i följd. Det som hördes mest var hans scrollande med musen när han surfade...
I måndags hände en annan härlig grej när kulturchefen kom med ett pressmedd om att en "Linköpingstjej fått drömroll i the Producers" på China i Sthlm, musikalen som baseras på Mel Brooks Det våras för Hitler. När jag ringde upp visade det sig att hon visst hade en plats i ensemblen, men stor roll, nej. Och Linköpingstjej var att ta i. Hon flyttade från Sturefors när hon var två år.
/M

1 kommentar:

Viktdrottningen - Anna Malmborg sa...

Tänk vilket jobb ni har. Jaga kändisintervjuer. Och när vi väl får till en, så är de ofta dryga och ointresserade. Men det finns trevliga kändisar. Tess i Alcazar är en av dem (om man nu kan klassa henne som kändis). :)